Introductie

Voor de zomervakantie is er een middag waar de nieuwe leerlingen van klas 1 op de Ronerborg langs komen. Deze middag maak je kennis met je nieuwe klasgenoten, de mentor en de school.
Je ouders komen voor de vakantie ook langs. Ze kunnen dan kennis maken met de mentoren en de school en ze krijgen alle belangrijke informatie voor het begin van het nieuwe schooljaar.

Eerste schoolweek

De vakantie is voorbij en je gaat beginnen op je nieuwe school. Dat is spannend, maar gelukkig heb je voor de vakantie al kennis kunnen maken met je klasgenoten en de mentor. Voordat we beginnen met de lessen heb je natuurlijk eerst je lesrooster nodig, deze krijg je op je eerste schooldag na de vakantie. De mentor geeft je die dag ook uitleg over het rooster, de daltonuren en het gebruik van je iPad. De tweede dag is er een introductiedag om andere leerlingen en je klasgenoten beter te leren kennen. Vanaf woensdag starten de lessen, bijna elk uur een ander vak, lokaal en docent. Dat zal even wennen zijn, maar je zult merken dat dat snel gaat!