Introductie

Voor de zomervakantie is er een middag waar de nieuwe leerlingen van klas 1 op de Ronerborg langs komen. Deze middag maak je kennis met je nieuwe klasgenoten, de mentor en de school.
Je ouders komen voor de vakantie ook langs. Ze kunnen dan kennis maken met de mentoren en de school en ze krijgen alle belangrijke informatie voor het begin van het nieuwe schooljaar.

Eerste schoolweek

De vakantie is voorbij en je gaat beginnen op je nieuwe school. Dat is spannen, maar gelukkig heb je voor de vakantie al kennis kunnen maken met je klasgenoten en de mentor. Voordat we beginnen met de  lessen heb je natuurlijk eerst je lesrooster en je iPad nodig.

Op je eerste schooldag na de vakantie krijg je het lesrooster en de iPad. De mentor geeft je deze dag uitleg over het rooster, de daltonuren en iPad. De tweede dag is er een introductiedag om andere leerlingen en je klasgenoten beter te leren kennen. Vanaf woensdag starten de lessen, bijna elk uur een ander vak, lokaal en docent. Dat zal even wennen zijn, maar je zult merken dat went heel snel.